Рiдна хмаринка

Мария Верховинина
Матусенька, я знаю, ти на небі,
Білою хмаринкою літаєш,
Поцілунок в небо посилаю,
От же ти вже зіронькою сяєш.

Я буває по дорозі йду,
Очі підіймаю аж до неба,
Та поради в тебе я прошу,
Як мені зробити дещо треба.

Бо життя таке мінке, миттєве,
Сьогодні я рятувала малюка,
А вчора-юнака-захисника,
Їм всім медична допомога треба.

Матусенька, я знаю, ти на небі,
Наді мною хмаркою літаєш,
Подумки я, мамочко, з тобою,
Ти завжди мене оберігаєш.