Де?

Цветкова Татьяна
Якщо душі своєї щирість
Не можеш залишить мені,
То де твоя святая милість
Що так сподобалась тоді?
То де це вранішнє кохання,
І смуток, що не все і враз?

Не клич мене до сповідання,-
До несподіваних образ.