Велич

Таисия Цыбульская
Вистрибуєш зі шкіри,
пнешся
з останніх сил,
щоб бути неповторним,
в оригінальності
змагаєшся із богом,
стандарти не для тебе -
ти ж бо - ГЕНІЙ!
Плюєш на всі закони
і бар'єри,
цей Всесвіт не для тебе,
ти руйнуєш
фрактали повсякденності
і знаєш - унікальний!
Ідей таких
у світі не бувало,
і ти вже не людина -
а колібрі
серед буденних
сірих одноденок.
Корона впору,
велич вже не тисне,
і ти вже не колібрі,
а фламінго,
та десь у небі
хтось сміється дзвінко,
у забуття
готуючи стежину.

16.12.2017