Христос рожда ться

Оксана Малиновская 2
 
Христос рождається,

Господній син

І світ сповняється

Добра й краси.


Христос рождається

З любові чистої…

Земля всміхається,

Так урочисто нам.


Христос рождається

У цей чудовий час.

Лихе минається

І радість йде до нас.


Христос  рождається

Господній син…

Йому вклоняємось,

Щоб попросить.


Дитино Божая,

Нам миру дай.

Хай квітне ружею,

Наш рідний край.