Роберт Геррик. Н-512 Разные поцелуи

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-512) Разные поцелуи

Нам поцелуи надо различать:
Легко жену целуют, грубо – ****ь.

               
Robert Herrick
512. Kissing and bussing

Kissing and bussing differ both in this;
We busse our Wantons, but our Wives we kisse.