В рш - Для тебе

Диана Нагирняк
Для тебе я дарую свої ночі ,
Я не дарма їх вічність берегла .
Для тебе лиш для тебе мої очі ,
Для чарівних твоїх очей я зберети змогла .
Для тебе берегла своє кохання ,
і лиш для тебе - воно буде в тобі ...
А ти для мене ,зберіг лише знущання ,
Але тільки цим ти робиш боляче собі .
Так боляче !Що розриваєш серце,
Те серце , яке смітилось в тепноті .
Воно було раніше - добре й чесне ,
 а тепер все гасне й  гасне у імлі .
Для тебе я дарую свою душу .
І тільки ти зробив її світлішу .
Я б не любила , але любити мушу ,
Бо тільки ти зробив мене сильнішу ...