Патьоки

Катя Александровская
Ласиться мрич ніби паскуда,
Мокрющим бовкалом мені,
Так шолудливо на душі,
А чи желіпати, послухай?

Патьоки – то лише водиця,
Не згубна для блідої скори.
Відквилити й не мати горя
Від дюді, коли та здійсниться.

Я вигинаю до неґури,
Як фланги зопсуті в рейвах…
Та скипень липне, як шкирла,
Я ж дарувала поцілунок…

17.12.17.