Коли ми поруч

Надежда Рубинская
Не засмучуйся зовсім, коханий,
Що нанизує дні календар.
У моєму житті ти – жаданий,
А кохання нам є Божий дар.

Ми йдемо по життю гармонійно
І немає для нас самоти.
В мою долю вплітаєш постійно
Все найкраще лише саме ти.

Кольорові стежини буденні
Загаптовуєш щастям мені.
І радіємо ми в сьогоденні
Серед осені нашій весні.

Довго буде вона нас плекати,
Щоб уникнути холод зими.
А для цього достатньо лиш знати:
Щастя є, коли поруч є ми.

            19.12.2017