Э. Дикинсон. 345. Funny - to be a Century

Ольга Денисова 2
345
Забавно веком быть –
Все тайны в мире знать
И все в себе держать –
Ах, мне бы не смолчать –

Не будь он сдержан так,
Забудься хоть на час,
Какой бы ждал скандал
Скромнейший шарик наш!
13-16.12.2017




345
Funny - to be a Century -
And see the People - going by -
I - should die of the oddity -
But then - I'm not so staid - as He -

He keeps His Secrets safely - very -
Were He to tell - extremely sorry
This Bashful Globe of Our's would be -
So dainty of Publicity -