Ме р

Рахим Карим
Ме;р бўлмаса - ;аммаси бекор,
Игна билан дилни ;авиб бўлмайди.
Ме;р бўлмаса – мих билан ;атто,
;албни ;албга ма;кам ;о;иб бўлмайди.

Ме;р бўлмаса - барчаси бекор,
Пайвандлай ололмас темир пайвандчи.
Елим-ла дилларни уламо; душвор.
Дилни дилга бо;лай олмас ар;амчи.

Ме;р бўлмаса - ;аммаси бекор...