Голгофа й Еверест

Мария Круль
Яким тяжким був, Господи Твій Хрест,
Людині грішній того не пізнати,
Давним давно зійшли на Еверест,
Голгофу ж ми не в силі подолати.

Не можем духом злинути у вись,
Любові Божої вовіки не збагнути,
Бо ми ж гріхів і досі не зреклись,
А може й здатні знову розіпнути????????????............12/05/2017