Там залишусь

Космосфера
Моя подорож завершилась,
Мій світ не в моїх руках.
Я скажу тобі відверто так,
Знову ти в туманних снах.
Я тебе тихенько доторкнусь,
Моє серце вже тремтить.
І на тебе пильно подивлюсь,
Твої очі – там залишусь.