калейдоскоп думок... на укр. яз

Любонька
З накупчення думо'к різноманітних
Створивсь віршований калейдоскоп.
Тут - гумор...із метафор колоритних -
Портрети...привітання...гороскоп...

Із літер-бісери'нок візерунки
Сплели'ся у римований буклет,
Життєві та надумані малюнки
Словами склав для читача поет.

Калейдоскопу цьо'го не розбити,
Збере' папір розсипані друзки'
І знову можна ду'мками крутити,
Складаючи катренами рядки'...


21/12/17/ (закладка до теми)