Два i пiв на укр. яз

Любонька
Дуже скоро час злеті'в,
Ось мені вже - два і пів...
Я вже літери вівчаю,
У абетці їх шукаю:
Ж - то з вусами жучок,
Ї - колючий їжачок,
Г - горішок,
К - кавун,
Чапля - Ч, а
Ц - цвіркун...
Як дорослий розмовляю,
Кольори' всі розрізняю...
Та одну проблему маю:
Швидко і'грашки ламаю
І нервую тим батьків.
Розібратися ж хотів,
Що свере'дині в них є
Й мені спати не дає...
Обіцяв купи'ть онуку
Дідо гру таку - конструктор.
Бу'ду я його складати
Та кмітливість розвивати...
Каже бабця, я - "смишльоний",
Тямлю бо у телефонах...
Сємушки - той інтенрнет.
Бабо, подаруй планшет!



07/12/17/