Вiйна - придумана старими...

Катруся Степанка
Війна придумана старими
розваги це - старечі їх
а щоб залишитись живими
на смерть вони шлють - молодих

Старе, змарніле, в’яле тіло
душу порепану роками
своє сміття, що в серці тліло
спалюють юними життями

Війну придумали - старі
а гинуть - внуки молоді

21.12.1917 рік