***

Оксана Малиновская 2
Святий Миколаю,
Великий, Всесильний
Дай миру і щастя
Моїй Україні.

Рясних урожаїв
У кожному полі,
А всім українцям  -
Щасливої долі.

Угодніче Божий,
Прошу небагато:
Хай хліб і до хліба
Буде в кожній хаті.

Нехай вже страшна ця
Війна закінчиться.
Добром і любов'ю,
Земля освятиться.

Святий Миколаю,
Заступник Всесильний.
Від ворога злого,
Спаси Україну.