Не повертайся до мене спиною...

Ирина Мандыбура
Я не змушую тебе мене кохати
А знаєш, я не дуже й ревнива
Дозволь лиш мені правду знати
Вона гірка та водночас красива
"я кохаю тебе" - кажуть всі
Та чи правда це чи може обман ?
Адже дії твої абсолютно німі
Проте б'єш в груди:" ще так не кохав.. !"
Який сенс ось таких стосунків
Коли кохання - своєрідна гра?
А ми актори і десь там з-за лаштунків
Кричить,-"Game over ",- наше нам життя.