Над вiгвамом Чингачгука

Олег Кравченко 38
Над вігвамом Чингачгука
Зозуля кує.
А собака, злая сука,
Томагавкає…
І стрибає, й завиває.
Хрип... Вищання... Гавк!
Сонний Чингачгук шукає
Вірний томагавк.
 
© Олег Кравченко