Походження людини

Виктор Зиновьев
Про походження людини
Учень йде відповідати.
Та урока він не вивчив,
То й не зна про що казати.
Покусав нервово губи
І сказав, пом*явши ніс:
«Став людиною горила,
Коли з дерева він зліз».