Хата - сирота

Тина Павленко
Загубилась хата в бурьянах.
Вже така похмура, сіра стала.
Та колись купалася в квітках
І гостину радо привітала.
А тепер занедбана,пуста,
Кожний ранок сумом зустрічає.
Тож стоїть хатина-сирота
Марно на господара чекає.