Бережём Время

Екатерина Ковалевская
Не гаємо часу
Не гаємо часу, бо часу обмаль
Для сподівань…
                Для звершень без вагань
Єством сіяє нами Отчий Образ –
Стійкі ми до нечемних зазіхань.
Приводимо до ладу серце й душу,
Припинять сварку розум й інтелект.
Свідомо впевнено я жити мушу!
І входячи в довірений проект,
Ми несемо Землі мир, радість, свято,
Щоб оптимізм незгоду подолав!
У єдності Людини, Мами й Тата
Планета йде у зоряний анклав,
Перетинає мислені кордони,
Виводить людськість на такі щаблі,
Щоби малими стали всі препони
Для волі і братерства на Землі!
Країни, раси, нації, держави!
Творімо Людяність в усіх серцях!
Шляхами Єдності до істини та слави
Веде нас Час, як Володимир Мономах,
Що об’єднав князівства, землі, мрії,
Виборюючи мудрість та красу.
Нас квантово відроджують події
Високо цільно. Тож, не гаємо часу!
29.12.2017