Давайте будем больше человеком

Екатерина Ковалевская
Давайте будем больше Человеком,
По Образу-Подобию Отца!
Пробудим человечество планеты,
Отладив Совершенные Сердца.

Дарованы Отцом нам Совершенства
Для скорости
                Та якості життя,
Довірена нам справа величезна:
Відкрити людству Світле Майбуття.

Ми прагнемо оновленої Долі,
Йдемо Метагалактики шляхом.
Незгод, протистояння вже доволі –
Ми сильні, коли діємо разом!

Високі смисли кличуть нас за обрій,
ІВДІВО в нас вирощує Творця.
Хай більше людяності буде, люди добрі!
Відкриймо один одному серця!
28.12.2017