На повн1м серйоз1

Виктор Зиновьев
Із родильного будинку
Несе мати немовля.
--  Ось купила тобі, синку.
Будеш бавити маля? 
- А то братик чи сестричка?-
Запитав одразу син.
Якщо братик, то в будинок
Де купила віднеси.
Хай обмінять на сестричку.
А як ні, то зовсім здай.
Бо мені й сусідські хлопці
Вже набридли через край.