Михаилу

Георгий Литвинчук 2
Нехай Черкащина гуляє,
А Буковель чекає сніг -
Михайло свято відзначає,
Жаль, що зібрати нас не зміг.

Але зима не за горою.
І ми згадаємо про це,
Ми привітаємо героя,
Посидимо, з"їмо сальце.

Це буде потім, а сьогодні
Я щиро шлю йому привіт,
Відкрию напій благородний -
Хай почекає цілий світ!