Родственникам с Украины

Геннадий Старков 3
Хай щастям квітне Ваша хата
радіють внуки, грають правнучата.
І запах чистий смерековий
Дае Вам настрій, краще н1ж казковий
Щоб Вам хвилиночку любу радіти
І довго довго любо жити
На радість нам і цілоі родини !
Це щастя е для кожноі людини.