Краса i диво

Мария Верховинина
Сонечко золотеньке заходить,
Переливаючись жовтогарячими барвами,
Спека уже не так тривожить.
Літня надвечірня пора підходить.

Аж Ген лелеки по городі ходять,
По скошеній золотій стерні.
Так поважно ідуть, ніби пливуть,
І щось повагом клюють.

Я рада що до мене прилетіли,
На моєму городі сіли.
Два ідуть у парі,
А третє позаду...

Так по маленьку ступає,
Від цього дива, аж подих завмирає.
Я стою і милуюсь красою рідного краю.
І чується з небес високих мелодія раю.