Чайная роза луны. Перев. на укр. яз. С. Алимдюл

Татьяна Кисс
     "Місяця чайна троянда"

Місяця чайна троянда– над хатинкою в лісі
І в заповітній душі
Вдивися в не весняних квітів-
там є нова зірка
твоїх доріг.