розумiння про Бога

Вера Деревьянко
Бог
 це простір
 Бог
 це час
живе в серці
і кругом нас
 це і розум
 і почуття
це в кожному із нас  його тяжке життя
Бог страждає
Бог радіє
Бог так любо в душах діє
І цим світом володіє
 що нам треба посилає
 проблеми з нами порішає
він не видимий
 ніхто його не знає
У люстерко подивіться сами собі посміхніться
Ви вже побачили його
Обличчя Боженьки свого