Осiннэ iнтерв ю

Мария Верховинина
Золота пора до нас прийшла,
Вона себе осінню нарікла.
Листячком золотим себе запорошила,
Ніби золотцем земельку покрила.

Золотеньке ласкаве сонечко,
Загляне на мить у віконечко.
Перестало по-літньому гріти,
Звичайно теж мріє відпочити.

Прохолодний вітерець повіває,
Лагідний осінній привіт посилає.
В полі робота триває,
Трактор землю орає.

Осінь жіночого роду,
Це краса і величність народу.
Хто працював на городі у полі,
В того всього доволі.

Глянеш у небесну височінь,-
Темно-сині хмари дощик навівають.
Птахи в теплі краї відлітають,
Як це зробити, вони чітко знають.

Настав холодний листопад,
Листя вже опало, ніби снігопад.
Зимонька-зима не за горами,
Невстигнемо озирнутись,буде з нами.