Мр яти

Анастасия Даиаури
Всесвіт неосяжний... Рожеві окуляри лікують похмурі думки, підсилюючи ефект плацебо. Мріяти багато та без обмежень. А навіщо інакше? Так, треба вірити у дива, бо вони існують, перетворюючи наш світ на маленьку казочку з глибоким змістом. У цій казочці кожен на своєму місці, панує любов, справедливість та щирість. Немає поганих героїв та жодних скандалів. Тільки цікаві мандрівки та життєві міркування. Ніяких образ та болісних спогадів. Лише взаєморозуміння та взаємопоміч.
Скільки коштує щастя та чи є валюта, за яку його можна придбати? Та врешті-решт навіщо це робити?
Любов повинна бути без всілякого страху та ревнощів, щоб одразу й на все життя. Почуття не повинні замерзати, навіть якщо стовпчик термометра показує нижче десяти зі знаком мінус... Якщо щирі, то вони розпалять вогнище та розтоплять навіть льод. Зима сьогодні тепла, немов березень за вікном. Ось-ось розпустяться бруньки на деревах... Те, що робиться щиро, ніщо не в змозі зламати або  знищити.