любов i ненавiсть на укр. яз

Любонька
Любов і нена'висть в війні оголошеній
Вузлом пов"язались в тісні'м співвідношенні.
Кому' перемогу віддасть серце зболене?
У сму'тну тривогу це рішення сховано.

Чуттям переповнена, душа - у знесиленні.
В яку ж бо то сто'рону її вибір винесе?
Лиш крок розділяє любов із нена'вистю,
А серце страждає: лід бореться з палкістю.

На фронті невидимім - жертви незлі'чені,
У душах - заду'хи дим й долі - скалічені.
Хай бу'де любов, назавжди', - переможниця,
Не ді'лячись, кількість закоханих множиться!..


03/01/18/