Уввiмкни для мене сонце... на укр. яз

Любонька
1
Згасле кохання для мене ввімкни',
Хай смолоскипом освітлює но'чі...
Стали без тебе похмурими дні,
Хмарами небо розірване в клоччя.

п/в:
Сонце уввімкни' для мене,
Хай осяє шлях...
У пітьмі, - як полонена.
Все - в твої'х руках!
Запали для мене сонце
В золотих вогнях...
Будь любові охоронцем,
Все - в твої'х руках!

2
Радість довкола скоріше вмикай,
Щоб відігрілась душа у цілунках...
Лиш поверни світлий, втрачений рай,
Той, де любов нас з"єднала...чаклунка...

п/в:
Уввімкни' для мене ве'сну
Й скі'нчиться зима.
Я надією воскресну,
Що вже - не сама'.
Уввімкни веселку щастя
Спалахом в очах...
Я - твоєї долі частка...
Все - в твоїх руках!


(авторська пісня)  03/01/18/