Веселинка Стойкович. Узалуд галебове чекам

Лайма Дебесюнене
Veselinka Stojkovic. Zuvedru belaukiant

Pianinas vis skamba,
Skuba bangos i kranta.
Is balkono garsai sklinda vis,
Viska saugo lig ryto naktis.

Is nerimstanciu vetru
Laukiam griztant zuvedru
Kaip negestancios saules sviesos,
Tarsi simbolio meiles tvirtos.

Веселинка Стојковић. Узалуд галебове чекам

Пианина гласи
Дрхтави таласи
Са балкона
Слазе у море

Узалуд на обали
Галебове чекам
Вечери ове
Дан од зоре