просто сьогодення

Лана Виноградова
люблю, люблю... життя своє...
люблю, як сонечко встає,
люблю будити свого сина,
приємні вислухать новини,
люблю затишний вечір вдома
і навіть від роботи втому...
я все люблю і все приймаю,
усіх люблю і всіх прощаю,
лиш про родину більшу мрію,
та почуття берегти ще не вмію...

05.01.2018