Совершенство

Мари Шайн
Что есть Любовь к себе?
Услышала вопрос я в тишине.
Любовь к себе – умение Осознанно прожить
И в радости пройти всю матричную жизнь.

Познать все стороны подаренной Творцом Души
Собрать свои осколки из зеркальной глубины
Увидеть и Открыть в себе Тепло,
Понять, что Богом даром всё уже с Создания дано.

И просто, с Благодарностью и лёгкостью в игру играть
Не для того, чтобы кому-то совершенство в этом Чудном Мире доказать.

Perfection

What does it mean ; to Love yourself?
I heard from peaceful silence.
To Love yourself? Be Mindful in your life,
Be patient, finding joy in journey round the matrix,
Experience all sides of Soul without strife.
 
Collect the odds and ends from mirror depth with kindness,
To see, discover, share the warmth inside your heart.
To realize God;s gifts that constantly surround us
From the Beginning and to join His playful art.
 
It;s not about becoming perfect in this Wondrous World.
It;s not about pretending, but being who we are.