Роберт Геррик. Н-880 На Тига

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-880) На Тига

Тиг вечно врёт; а скажет правду Тиг –
Не станет правда правдой ни на миг.


Robert Herrick
880. Upon Teage

Teage has told lyes so long, that when Teage tells
Truth, yet Teages truths are untruths, nothing else.