Цветок

Виктория Вербицька
Розквітає квітка рожева,
І дарує тепла пелюстки,
Під покровом синього неба
Полетять птахами роки.

Доноситься мрія небесна
Почути початки надій,
І хмара велична як вежа -
Сльоза була та, що з-під вій.

І співає рожева квітка
Тисячами дзвіночків-днів.
Ти для нього – ніжна лебідка,
Він для тебе – холод вітрів.

І якщо відчуватимеш ранками,
Поцілунками, голосом тиші –
Ти не будеш коханою бранкою,
Будеш вільна як птаха в узвишші.

І якщо відізветься мелодія
Всіма мріями квітки сьогодні,
Знову дивною світла погодою
Так впаде в твої ніжні долоні.

І розквітла квітка ця недавно,
Що несе бажання перемоги.
У ній велич серця і кохання —
Що немов далекі дві  дороги...

22.08.2017.

ЦВЕТОК

Расцветает красивый цветок,
Тебе дарит тепла лепестки,
Под покровом — небесный исток,
Словно птицы летят ветерки.

И мечтанье наших небес —
Слышим мы начала надежды,
Облака как башня чудес -
Слеза падает на одежды.

Как душа — твой красивый цветок —
Что поет колокольчиком-дней.
Для него — ты лебедка и рок,
Для тебя — он ветров холодок.

Донесется днями, утрами,
Поцелуем... голос тишины -
Ты не будешь в неволе, ведь мы
Вольны птицы — летим в вышине.

Отзовется мелодия
Колокольчиком, ты лишь помни,
Что волшебной погодою
Упадет он в  твои ладони.

И расцвел цветочек недавно,
Он несет желанье победы.
И величье сердца познано
Как единство дороги медной...

11.02.2018.