Na pewno wiem

Николай Матюха
Na pewno wiem, bo czuje w tobie,
O tym co widzisz tez we snach:
Jak ty znalazlam troche w sobie,
I chcesz zobaczyc w mych oczach…

I stalo tak: W przyzwyczaj zwykly,
Byc mo;e, masz nadzieje w ciag? –
W nie zmarlych katach tego zycia,
Z nadzieja co istnieje Bog,

No krok za krokiem czas uplywa,
Za nim marzenia sa, jak sen…
I mamy to, przez cale zycie,
Na pewno juz, co w sobie jest.