Вишиванка i калина...

Геннадий Сивак
Вишиванка і  калина,

Та
небес святих блакить,

Рідна ненька  Україна,

Розквітає кожну мить.

 

Вільна, та жовто-блакитна,

В неї доля непроста,

Лиш з тендітними тендітна,

Знов все з чистого листа…

 

В Майбуття йде самостійна,

Хоч не скінчились бої,

Бо вона Держава вільна,

Із 
характером своїм…

 

Пройде час, вона відчує,

Що зміцніла і  зросла,

Знову Білий Світ здивує,

Бо незламною була.

 

Та віддала за свободу,

Більше, ніж могла,

Козацького  вона роду,

Та в Дніпра не видно дна…

 

Є у неї сила й воля,

Весь
народ змужнів в борні

Посміхнеться  все ж їй доля,

Та й прийде кінець війні.

 

 

Автор
Геннадій  Сівак.

7 січня 2018 року.