Кохання

Ярик Лобань
Кохання,  вигадка чи ні,
А може ти і не існуєш,
А може тільки у ві сні,
Ти на романтиків чатуєш?

Кохання,  де тебе знайти,
Якими ти шляхами ходиш,
І кличеш нас в які світи,
Чи ти ланцюг, чи ти свобода?

Кохання,  чисте і живе
Яке ніколи не вмирає,
Воно у світлих душах є,
До Божого що линуть краю!
Чекає тільки на одну,
Відроджену Ісусом душу,
Я знаю,  що тебе знайду...
Бо хочу і тому що мушу!