Законность и порядок. Макс-Железный

Алла Кердман
Hey, did you see my friend a sign?
"Fishing - have to pay big fine!"
Believe me sergeant,
I'm not fishing, I confirm
But wash in river one my worm!

So you need to pay much more
Because you've broken other law-
There`re no morals in your acts,
So I will write in documents
``The worm has no underpants``
08.01.18

- Эй, рыбу здесь нельзя ловить,
Придётся штраф Вам заплатить!
- Сержант, я не ловлю пока,
Купаю в речке червяка!

- Тогда штраф будет больше втрое,
Здесь нарушение другое –
Подрыв общественной морали:
Вы без трусов его купали!