Б ЛЯ Р ЗДВА б дним ус м панам...

Игорь Степанович Шевчук
* * *

І бідним усім
і панам
цей білий весь світ
з опинал


І йде Він для всіх
з тих начал
що й світ
з них
почавсь


Що й просто
нараз через скло
заходить
любов і тепло


Син Божий
в цей світ народивсь!
блажен —
хто відчув
і біливсь

03.01.2016