Украйно моя, Украiна!

Виктор Плут
УКРАЙНО МОЯ, УКРАЇНА!

Украйно моя, Україна!..
Почекай, я до тебе прийду,
Ой, рідненька моя Батьківщина,
Без тебе, навіть, я пропаду.

Обійму ж я тебе, моя рідна,
Зітру сльозоньки з твоїх очей…
О, яка ж ти у мене вродлива,
Спів твій чую зрання до ночей.

Він у тебе такий дуже сумний
І я знаю чому він такий,
Все ж, не плач, моя рідна країна,
Дай тебе обійняти мерщій.

Як без тебе мені далі жити?..
Підкажи, моя любо, скоріш,
Я бажаю лиш тебе любити,
Цілувати, кохати міцніш.

Январь 2018

(Извините.Учусь писать на украинском.)