Шлях до Неба

Людмила Чупико
Якщо ти Біблію,  мій друже, не читаєш,
І перед Богом не схиляєшся в молитві,
То чим диявола, тоді, перемагаєш?
І чим керуєшся ти у „духовній” битві?

Якою їжею ти здатний годувати,
Якщо не матимеш від Бога повеління?
Хворобу духа можемо придбати,
Якщо не буде чистим в нас сумління...
 
Що сіяти у „землю” – Бог підкаже,
Якщо у Господа ти цього просиш.
Боже „насіння” тоді в серце ляже,
Коли молитви за людей підносиш.

А зерно прийме та душа від Бога,
Яка не має сумніву у серці!
У Царство Вічне приведе дорога,
Коли до Бога вже відкриті дверці!

Потрібно в істині Ісусу поклонятись,
Щоб досягти  славетної мети.
І необхідно нам також смирятись,
Якщо бажаємо ми НЕБА досягти.

22.05.17