Краще не буде

Олександр Мачула
Сказати хочу, друже, без прикрас,
що ми з тобою на краю безодні –
настав нарешті розпроклятий час,
не буде завтра краще, ніж сьогодні…

Та ми б самі собою не були,
якби носи схилили й склали руки.
Ми будем, друже, пити, як пили,
а печінки залишим для науки!

10.01.2018