Сiю жито..

Раиса Андрейчук
Сію жито в вашій хаті,
Щоб стійкі були й багаті.
Щоб ніколи не хворіли,
Щоб в добрі й любові жили!
Сію, вію посіваю -
В дім достатку насіваю.
Слави, успіху, везіння,
Ще - поваги й розуміння.
Не на день, чи два - на вік...
Щастя й миру з року в рік!


                2018 рік.