Не там шукаеш...

Владимир Малахов80
Dm|A7|A9|Dm
Ты глядзіш у неба, бачыш мірыяды зорак
 Ты адчыняеш новыя планеты
 Ты думаеш, што пакарыў  Сусвет
 Ты запускаеш ў космас хуткія ракеты.
C|H|E
Але я ведаю-Сусвет у табе
Не там шукаеш…
 I  яго ты не знаходзіш.
Я ўпэўнены - Сусвет у табе!

Ты ходзіш у царкву i там шукаеш Бога
 Ты носіш крыжык, выконваеш ўсе пасты
 Ты  думаеш, што ты блізкі да Бога
 Грэшыш і потым молішся ў ночы.
Але я ведаю-Бог у табе
Не там шукаеш…
 I  яго ты не знаходзіш.
Я ўпэўнены- Бог у табе!

Ты любіш усіх жанчын, шануеш прыгажосць
 Ты навучыўся пускаць пыл у вочы
Ты думаеш, што  ведаеш любоў
 І ты змяняеш дам, як непатрэбныя  пальчаткі
 Але я ведаю- Каханне ў табе
Не там шукаеш…
 I  яго ты не знаходзіш.
Я ўпэўнены- Каханне ў табе!

https://www.youtube.com/watch?v=VG0e0CqmHMo