Дрэвы, дрэвы...

Татьяна Борисова 11
Дрэвы,дрэвы,
чаму вы такія чорныя
стаіцё пасярод гораду?
Шмат людзей праходзіць
вакол вас,
шмат праязджае машын,
але ваш позірк
іх не заўважае.
Заўсёды цягнучы
гольле ў неба,
вы счарнелі
ў стоме малітвы.