Ты так далёка...

Татьяна Борисова 11
Ты так далёка ад мяне-
мая туга бясконцая.
Жыву,нібыта ў ва сьне.
Захмаранае сонца я.
А ты, далёка ад мяне,
каханы і распешчаны,
ужо не памятаеш,не,
сустрэчы нашы першыя.
Душа, як раней,не гарыць-
па іншай сэрца муліцца.
А мне маё баліць,баліць,
баліць і не лякуецца.