Дружинi

Геннадий Сивак
Кохана.

Як  серцем тебе відчуваю,
Та голос твій чути бажаю,
Ніколи  і  не  сперичаю,
Мерщій, біля хати стрічаю,
Суджену  свою обіймаю,
Та з радістю  милу вітаю,
Так   завжди  кохану  чекаю,
Уста твої ніжні жадаю,
Та вірші   для  тебе складаю,
З Днем Ангела   тепло  вітаю,
Та пісні про  рідну  співаю,
Що  ти мене любиш,  теж  знаю
І добре себе почуваю,
Та кращої в Світі не знаю,
Кохаю, кохаю, кохаю.


Автор Геннадій  Сівак.
13 січня 2018 року.